čtvrtek 26. listopadu 2009

Antiviry za všechny prachy

Peníze můžeme nejrychleji vydělat tak, že je ušetříme (nebo drobnou investicí ušetříme velké náklady v blízké budoucnosti).

Přemýšleli jste, co by se stalo, kdyby najednou přestal existovat Váš Outlook s telefonními čísly, s adresami kamarádů, dodavatelů, odběratelů? Jak by jste předkládali finančnímu úřadu elektronické faktury, které by Vám nenávratně poškodil zákeřný vir? Jste si opravdu jistí, že na počítači, kterým spravujete firemní i osobní účet není keylogger a trojan, jež občas odešle zachycené hesla někam do Jižní Ameriky? To by byl průšvih, co? Jakou hodnotu má Váš seznam kontaktů? Kolik stojí práce vložená do sepisování desítek obchodních nabídek?

Máte antivir, kvalitní antivir? Jak jste připraveni na kybernetické nebezpečí? Jaké máte vlastně možnosti ochrany svých dat?

On-line antiviry a bezpečnostní testy... jsou zdarma, vyžadují připojení a práce s nimi není moc pohodlná. Hodí se pro otestování podezřelého souboru nebo v nouzi pro proskenování celého počítače

Antiviry zdarma, freeware antiviry: zdarma většinou po registraci nabízejí relativně komfortní zabezpečení Vašeho počítače. U této varianty nemůžete očekávat ty nejčerstvější virové definici či šikovného administrátora, který Vám na dálku pomůže.

Placené antiviry ... máte k dispozici nejnovější diagnostické nástroje, čerstvé data a telefon, na člověka který Vám antivir prodal. Pokud si vážíte a ceníte svou práce, je toto nejvhodnější volba zajištění virové bezpečnosti.

Mimořádná nabídka: 25 % sleva pro domácnosti, 50 % sleva pro studenty ESET NOD32 Antivirus

Žádné komentáře:

Okomentovat